Service en Support

Support

Biometric Solutions onderhoudt uw systeem, en verzorgt de nodige updates. Stel uw vraag of maak een afspraak zodanig dat we voldoende tijd en zorg kunnen besteden aan uw beveiligingsoplossing.

Voor technische support vanop afstand, download Anydesk. Daarmee kunnen we uw pc overnemen om uw beveiligingssysteem of netwerk te controleren zonder naar uw bedrijf of woning af te zakken. Snel en efficiënt!

Voor veilige toegang op afstand tot bureaubladen, download Teamviewer. Daarmee kunnen we uw pc overnemen om uw beveiligingssysteem of netwerk te controleren zonder naar uw bedrijf of woning af te zakken. Snel en efficiënt!

Wij besteden voldoende tijd en zorg aan uw beveiligingsoplossing.

Service

Grondige risicoanalyse
Onze service start van bij het eerste contact. Door voldoende tijd en aandacht te schenken aan uw vragen kunnen we het best op de noden van u of uw onderneming inspelen.
Complexe technologie in mensentaal
We gaan op zoek naar innovatieve en creatieve totaaloplossingen, en bieden persoonlijk advies en vorming. Zodra de installatie rond is, ontvangt u een handleiding op maat van uw systeem en gebruikersprofiel.
Intuïtieve bediening:
We werken uitsluitend met A-merken. Alle hardware die we in onze beveiligingssystemen integreren, testen we uitvoerig zelf uit alvorens ze aan onze klanten aan te bieden! We kiezen resoluut voor intuïtieve bediening, touch panels en gebruiksgemak!

Wetgeving inzake beveiliging

Als u een beveiligingssysteem hanteert met camerabewaking, biometrie en registratie van persoonlijke gegevens is het erg belangrijk voorzichtig om te springen met die gegevens. Daarom geven we u een aantal tools mee om in orde te zijn met de wetgeving omtrent privacy.

Privacywetgeving

Website Gegevensbeschermingsautoriteit:

 • Algemene Verordening Gegevensbescherming (GDPR)
 • Privacywet

Aangifte camerabewaking

https://www.belgium.be/nl/justitie/privacy/camerabewaking

Aangifte inbraakalarmsysteem

https://policeonweb.belgium.be/eloket/selectComplaintTypeAndAuthentication.action?lang=nl

Dataregister voor ondernemingen

In het dataregister van uw onderneming moet u een aantal toevoegingen doen. Uitleg, wetgeving en vereisten omtrent dat register vindt u via de website www.besafe.be onder deze link.

Wat zeggen onze klanten?

 • CEO metaalbedrijf: “We werken met CNC-machines met voorgeprogrammeerde software. Enkel specifiek opgeleid personeel mag de machines bedienen. We zochten dus een manier om de toegangsbeveiliging van ons machinepark te automatiseren. Onze operator scant het aderpatroon van zijn handpalm - vuile handen of niet - en kan zo de machine opstarten en bedienen. Bovendien registreren we door wie, en hoe lang er aan de machine wordt gewerkt!”

  Biometric Solutions: “We integreerden onze geavanceerde handpalmscanner met de CNC-machines. Daarvoor namen we contact met de machineproducent zodat we de programmacode van onze scanner konden integreren in de software van de CNC-machines.”

 • Preventieadviseur onderwijsinstelling: “Op onze school zochten we een betrouwbare oplossing voor toegangscontrole en aanwezigheidsregistratie. Want als een leerling spijbelt, moeten we zo snel mogelijk de ouders contacteren.”

  Biometric Solutions: “Via een geavanceerde aanwezigheidsregistratie en toegangscontrole op basis van vingerafdruk wordt elke leerling automatisch als afwezig geregistreerd indien hij of zij de schoolgebouwen verlaat. Geen pasjes meer die kunnen doorgegeven worden, wel automatische draaihekken met vingerscanner en extra fietspoort. Fietsdiefstal op de speelplaats is dus meteen ook uitgesloten!”

 • Fitnessuitbater: “We wilden klanten een systeem bieden waarbij ze hun fitnessabonnement flexibel kunnen inzetten. Tegelijk, wilden we via een toegangssysteem overzicht behouden over de veiligheid en toegang tot de fitnesszaal, zonder het persoonlijk contact met onze klanten te verliezen.”

  Biometric Solutions: “Bij de ingang van de fitnesszaal installeerden we tourniquets met een terminal uitgerust met fingerprint scanners. Aan de hand van hun unieke biometrische gegevens worden sportievelingen in het registratiesysteem gelinkt aan het abonnement van hun keuze. Uitbater: “Via de terminal kunnen de klanten nu het gewenste aantal dagen aanduiden en afrekenen. Met hun vingerafdruk kunnen ze dan binnen en buiten. Zijn de beurten op, dan verschijnt er een melding en de optie hun beurten op te laden. Een sportieve oplossing dus. Mijn klanten zijn tevreden, en ik dus ook!”

 • Notaris: “De archiefkamer, het hart van het notariaat, moet secuur beveiligd. De deur was uitgerust met een elektrisch magneetslot, dat echter bij stroomuitval opende en qua design te wensen overliet. Met de hulp van Biometric Solutions slaap ik weer op beide oren. En de deur, die mag weer gezien worden!”

  Biometric Solutions: ”We verwijderden het magneetslot, een schrijnwerker freesde het bestaande slot uit en we vervingen het door een elektromechanisch slot gekoppeld aan een irisscanner. We zorgden voor de automatisatie en koppeling tussen scanner en deurslot.”

Van blueprint tot fingerprint

We nemen een blueprint van uw huis, zaak, te beveiligen gebied – maken een risicoanalyse op rekening houdend met ALLE factoren (buitenshuis, binnenshuis, omgeving, winkel...) – brengen alle risico’s in kaart – kijken wat er al IS en INTEGREREN dat in een nieuw, volledig allesomvattend beveiligingssysteem met bediening aan de hand van uw unieke, ontegensprekelijke fingerprint.

Uw beveiligingsplan in 4 stappen

1. BLUEPRINT We nemen een blueprint van uw huis, zaak, te beveiligen gebied en maken een risicoanalyse op rekening houdend met ALLE factoren, en eventueel aanwezige systemen.

2. advies We luisteren naar uw vraag, geven aangepast advies en stellen een offerte op.

3. installatie Alles wordt geïnstalleerd en getest, met uitleg op maat en een handleiding in mensentaal aangepast aan uw unieke systeem.

4. SERVICE EN ONDERHOUD We staan klaar om met de nodige tijd en zorg uw vragen te beantwoorden.

The future is now!

Vraag vandaag nog uw offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier!

Er kan geen verbinding worden gemaakt met het Leadix platform.