Toegang - Safe Access

Weet u op elk moment wie toegang heeft tot uw eigendom, pand of bedrijfsterrein? Toegangscontrole of access control zorgt ervoor dat u op elk moment weet wie er aanwezig is, en waar.

U beheert toegangsrechten en kan uitzonderlijke toegang of restricted access verlenen aan bepaalde personen, op bepaalde plaatsen of zelfs tijdstippen.

Zo heeft u controle over de in- en uitstroom van leveranciers, werknemers en bezoekers.

Onze oplossingen voor een veilige toegang

Videofonie

Meer info

Toegangscontrole

Meer info

Integratie

Meer info

Tijdsregistratie

Meer info

Videofonie: high-end intercomsystemen

Videofonie is één van de meest bekende toepassingen voor een veilige toegangscontrole. Afhankelijk van uw vraag of gewenst beveiligingsniveau adviseren we u de beste oplossing. Van standalone videofonie tot geavanceerde intercomsystemen geïntegreerd met de nieuwste technologieën en uitbreidingsmogelijkheden.

Al onze videofonie-oplossingen voldoen aan hoge kwaliteitseisen.

 • Standalone videofoon
 • Koppeling met camera:
  Controleer wie zich aanmeldt
 • Met applicatie:
  Ontvang pushberichten en meldingen op uw smartphone
 • Verschillende designs en modaliteiten zoals touchbediening
  Kies het toestel dat bij u of uw bedrijf past
 • Personaliseerbare interface:
  Pas de interface aan aan uw huisstijl, met uw bedrijfslogo...
 • Binnenposten, ook voor interne communicatie:
  Bel medewerkers op via de verschillende binnenposten
 • Buitenposten
  Vandaalbestendig RVS, PVC, touchscreen
 • Twee-weg audio- en videocommunicatie:
  Communiceer van binnen- naar buitenpost en andersom

Toegangscontrole: U bepaalt wie, waar en wanneer!

Een leverancier arriveert met een grote levering en moet dus toegang krijgen tot het magazijn, maar mag de rest van het terrein niet betreden?

Bezoekers volgen een rondleiding en krijgen tijdelijk toegang tot het bedrijf?

Toegangscontrole gaat verder dan enkel videofonie. Het is de software die signalen van scanners analyseert en hardwarematige beveiliging aanstuurt. U kan via die Toegangscontrole of centrale bepalen wie waar en wanneer toegang krijgt tot uw pand. Bovendien heeft u op elk moment overzicht over wie aanwezig is in het bedrijf ingeval er zich een noodsituatie voordoet!

De mogelijkheden van dergelijke uitgebreide toegangsbeveiliging zijn virtueel oneindig!

 • Restricted access
  weiger toegang of verleen beperkte toegang aan bepaalde personen, gedurende bepaalde tijd, in een bepaalde zone
 • Aanwezigheidsregistratie
  registreer ieder die zich aanmeldt
 • Grote capaciteit
  bedien tot 1000 deuren, en registreer tot 50000 gebruikers
 • Archief
  volg gebeurtenissen in real time via het logboek
 • Trigger en action-functies
  ontvang meldingen via e-mail indien er zich iets voordoet en stuur indien nodig externe componenten aan zoals verlichting, ventilatie, inbraakalarm…
 • Toegangsbeveiliging machinepark
  voorzie machines van een biometrielezer en bepaal vooraf welke operator de machine mag bedienen en wanneer. Registreer hoe lang en door wie er met de machine werd gewerkt.

Biometrie, Toegangscontrole en Automatisatie:
uw totaaloplossing

Biometric Solutions heeft haar naam niet gestolen. Ons verhaal stopt niet bij Biometrie, onze oplossingen beginnen daar maar pas! Wij bieden totaaloplossingen waarbij Toegangscontrole het brein vormt van uw fysische toegangsbeveiliging.

TOEGANGSCONTROLE in 3 stappen

1. Biometrie Een biometrische lezer verifieert de persoon die toegang vraagt.

2. Toegangscontrole De signalen van de biometrische lezer worden doorgegeven aan de centrale Toegangscontrole. De software wordt op basis van uw wensen en functionaliteiten geprogrammeerd.

3. Automatisatie van hardware De centrale Toegangscontrole stuurt de hardwarematige beveiliging aan: een slagboom gaat omhoog, een tourniquet geeft u toegang, een deur met een elektrisch motorslot ontgrendelt…

Biometric Solutions is één van de eerste beveiligingspartners die deze 3 stappen én verdere integratie van A tot Z voor u verzorgt!

Integratie

Zoekt u een totaaloplossing voor maximale beveiliging? U kan dit systeem verder uitbreiden door het te koppelen aan uw inbraak- en brandalarm, videofonie, camerabewaking en zelfs nummerplaatherkenning! Via een online netwerk kan u vanop afstand de toegangscontrole, tot zelfs inbraakalarm, verlichting en werking van liften beheren!

Videofonie

Security@your fingertips!

Plaats een vingerprintscanner bij uw intercomsysteem, we integreren de scanner in de toegangscontrole software. Gedaan met sleutels of badges!

Inbraakalarm

Geef dieven geen kans!

Geen inlooptijden.
Het alarm treedt meteen in werking!

Brandalarm

Laat niets aan het toeval over!

Ontvang meteen een aanwezigheids- overzicht en evacuatielijst in geval van nood, ontruiming of evacuatie.

Camera

Behoud overzicht!

Check welke deuren open of gesloten zijn met de plattegrond van alle camera’s.
Ontvang een foto van iedere persoon die zich aanmeldt.
Stuur automatisch slagbomen of inzinkbare palen aan met nummerplaatherkenning.

Tijdregistratie: GPS Time & Security en Biometric Solutions

De mogelijkheden voor toegangsbeveiliging en -controle zijn virtueel oneindig! Daarom gaat Biometric Solutions voortdurend op zoek naar nieuwe integratiemogelijkheden. Zo kunnen we uw beveiligingssysteem afstemmen op uw noden en die van uw onderneming.

Wat zou u ervan denken als u met één centrale niet alleen aanwezigheden kon registreren, maar ook effectieve tijdregistratie kon doen en uw loonadministratie automatiseren?

Een arbeider meldt zich aan met zijn vingerafdruk, die meteen gekoppeld wordt aan de tijdklok. Tijd voor middagpauze? Even de vinger op de scanner en klaar!

Via samenwerking met onze partner in tijdregistratie GPS Time & Security biedt Biometric Solutions de mogelijkheid om de GPS-tijdregistratie te integreren met uw Toegangscontrole en biometrielezer!

GPS Time & Security over Tijdregistratie

“Via Emprova-Time kan u op een centrale, gebruiksvriendelijke en snelle manier de tijdregistratie van uw personeel beheren: gewone uren, overuren, flexibele uurroosters, vakantie- of verlofdagen … Emprova-Time wordt op maat geconfigureerd, rekening houdend met het aantal personeelsleden, de organisatiestructuur en de door u gewenste controlefuncties. Met biometrische prikklokken, de computer of onze app worden de werkuren geregistreerd en automatisch gecontroleerd op afwijkingen. Dankzij koppelingen met sociale secretariaten verloopt de loonadministratie vervolgens volledig automatisch. Een grote tijdswinst voor uw personeelsafdeling.”

Biometric Solutions over de integratie

“Onze core business is Biometrie, geïntegreerd met de eindeloze mogelijkheden die toegangscontrole biedt - in dit geval - tijdregistratie. Biometric Solutions installeert de tijdregistratiemodule en sluit ze aan. GPS zorgt voor de softwarematige koppeling met de sociale secretariaten voor automatische loonadministratie."

Biometric Solutions installeert de Toegangscontrole en gewenste biometrielezer en koppelt die aan de Tijdregistratiemodule De software van de biometrielezer en toegangscontrole wordt geïntegreerd met die van Tijdregistratiemodule. Twee vliegen in één klap dus, en bediening met slechts één vinger op de scanner!

Quality label

Biometric Solutions onderzoekt en test de nieuwste systemen uitvoerig en ongeacht het merk, alvorens ze aan u voor te stellen!

Ons advies voor een waterdichte beveiliging? Een geïntegreerd beveiligingssysteem met centrale bediening op basis van biometrische gegevens.

Van blueprint tot fingerprint

We nemen een blueprint van uw huis, zaak, te beveiligen gebied – maken een risicoanalyse op rekening houdend met ALLE factoren (buitenshuis, binnenshuis, omgeving, winkel...) – brengen alle risico’s in kaart – kijken wat er al IS en INTEGREREN dat in een nieuw, volledig allesomvattend beveiligingssysteem met bediening aan de hand van uw unieke, ontegensprekelijke fingerprint.

Uw beveiligingsplan in 4 stappen

1. BLUEPRINT We nemen een blueprint van uw huis, zaak, te beveiligen gebied en maken een risicoanalyse op rekening houdend met ALLE factoren, en eventueel aanwezige systemen.

2. advies We luisteren naar uw vraag, geven aangepast advies en stellen een offerte op.

3. installatie Alles wordt geïnstalleerd en getest, met uitleg op maat en een handleiding in mensentaal aangepast aan uw unieke systeem.

4. SERVICE EN ONDERHOUD We staan klaar om met de nodige tijd en zorg uw vragen te beantwoorden.

The future is now!

Vraag vandaag nog uw offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier!

Er kan geen verbinding worden gemaakt met het Leadix platform.