Biometric Solutions Uw partner voor een veilige toekomst

Welkom bij Biometric Solutions, uw partner voor een veilige toekomst.

Bent u op zoek naar vooruitstrevende en nieuwe technologieën om uw woning, zaak, onderneming of organisatie te beveiligen tegen de gevaren en safety hazards van onze huidige gedigitaliseerde wereld? Dan bent u bij Biometric Solutions op de juiste én enige plaats in België!

Biometric Solutions is de éérste in België die traditionele beveiligingsoplossingen combineert met de nieuwste “Biometrische technieken” zoals fingerprint scanners, gezichtsherkenning, irisscans of handpalm scanners. Wat ooit sciencefiction was, is nu realiteit!

The future is now!

Beveiliging zit in ons dna

+ Pionier

De éérste beveiligingsfirma in België met kennis, opleiding en aanbod in Biometrie. Nieuwe technologieën testen we zelf uit alvorens we ze aan onze klanten aanbieden!

+ Expert

Zaakvoerder leidde meer dan 120 beveiligingsinstallateurs op, volgt technologieën op de voet, en neemt actief deel aan seminars en bijscholingen in binnen- en buitenland.

+ Betrouwbare partner

Vergund, erkend én geraadpleegd door het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Samenwerking met verschillende verenigingen voor Biometrie.

Zaakvoerder Rocky Scevenels, uw specialist in beveiliging en preventie.

 • Instructeur Beveiligingstechnieken
 • Specialist in industriële elektriciteit, PLC, automatisatie en beveiligingstechnieken
 • Gecertificeerd Paxton Pro-toegangscontrole installateur
 • Opgeleid in slimme camerabewaking
 • Expert Biometrics via partnership met universiteiten, beroepsvereniging Biometrie
 • Overleg Ministerie Binnenlandse Zaken

“Als expert sta ik erop mijn klanten persoonlijk te begeleiden en samen met hen een beveiligingsplan uit te werken. Programmeren en aansluiten doe ik zelf, met uitleg op maat van de klant. Zijn er nieuwe oplossingen nodig? Dan ontwikkel ik nieuwe systemen en programma's samen met onze vaste partners. Dat is wat ons onderscheidt van de traditionele beveiligingsfirma’s.”

Partner en rechterhand, Davina Koppen

 • Administratie
 • Wetgeving
 • Keuringen

“De papiermolen moet draaien, en daar kom ik in beeld! De aangepaste privacywetgeving, belangrijke keuringen, veiligheidscertificaten, noem maar op. Ik volg het allemaal op de voet. Want wettelijke bescherming maakt ook deel uit van uw beveiliging!”

Team ter plaatse voor het harde labeur:

 • bekabeling
 • hardwarematige beveiliging

“Terwijl onze expert de beste oplossingen zoekt, maken wij de werf klaar voor installatie. Klinkers, beplanting… alles wordt in oorspronkelijke staat hersteld alvorens we de werf verlaten. Afspraken komen we na. Op ons hoef je niet nodeloos te wachten!”

Onze partners in beveiliging

Passie voor beveiliging

+ Innovatie

Waar geen oplossing bestaat, ontwikkelt Biometric Solutions zelf systemen en programma’s. We gebruiken enkel A-merken, om kwaliteit en integratie met de nieuwste technologieën te verzekeren! Via ons uitgebreide netwerk, staan we mee aan de wieg van de Biometrie in België.

+ Integratie

Eén centrale display voor uw camera-, inbraak- en toegangssysteem. Geen vertraging met inlooptijden, codes of toegangskaarten. Personal messages en meldingen rechtstreeks op uw tablet of smartphone! Security@your fingertips!

+ Maatwerk

Grondige analyse van uw vraag, systemen die makkelijk en intuïtief te besturen zijn, met persoonlijke uitleg en handleidingen op maat! Ingeval van vragen, staan we paraat om u verder te helpen!

Van blueprint tot fingerprint

We nemen een blueprint van uw huis, zaak, te beveiligen gebied – maken een risicoanalyse op rekening houdend met ALLE factoren (buitenshuis, binnenshuis, omgeving, winkel...) – brengen alle risico’s in kaart – kijken wat er al IS en INTEGREREN dat in een nieuw, volledig allesomvattend beveiligingssysteem met bediening aan de hand van uw unieke, ontegensprekelijke fingerprint.

Uw beveiligingsplan in 4 stappen

1. BLUEPRINT We nemen een blueprint van uw huis, zaak, te beveiligen gebied en maken een risicoanalyse op rekening houdend met ALLE factoren, en eventueel aanwezige systemen.

2. advies We luisteren naar uw vraag, geven aangepast advies en stellen een offerte op.

3. installatie Alles wordt geïnstalleerd en getest, met uitleg op maat en een handleiding in mensentaal aangepast aan uw unieke systeem.

4. SERVICE EN ONDERHOUD We staan klaar om met de nodige tijd en zorg uw vragen te beantwoorden.

The future is now!

Vraag vandaag nog uw offerte aan of neem contact met ons op via het contactformulier!

Er kan geen verbinding worden gemaakt met het Leadix platform.